Livrare si plata

Livrarea se face prin curier rapid (FAN Courier) la adresa de livrare indicata de dumneavoastra, in  maxim 72 de ore de la confirmarea telefonica a comenzii exceptand duminica si sarbatorile legale. In cazuri exceptionale, in cazul in care produsul comandat nu se afla in stoc la momentul comenzii, veti fi anuntat de operatorii Sc Noua Luni SRL in legatura cu data posibila de livrare.

 

Magazinul nostru acceptă orice clienți din Uniunea Europeană, dar livrarea o putem face momentan doar pe teritoriul României.


Pentru comenzi mai mari de 500 ron TRANSPORTUL ESTE GRATUIT. Pentru comenzi cu valoare mai mica de 500 Lei, valoarea transportului este de 20 Lei.


Comenzile lansate si inregistrate pe site-ul 9lunishop.ro, de vineri, dupa ora 18.00, pana luni, ora 10.00, vor fi confirmate telefonic si procesate luni dupa ora 10.00. 

Sc Noua Luni SRL nu este responsabil pentru nelivrarea la timp a produselor, daca acest lucru tine de firma de curierat prin care au fost trimise.

Plata

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca ati ales metoda de plata „Online prin card bancar” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut!
Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Plata ramburs, la primirea coletului

Puteti opta pentru plata in sistem Ramburs, la primirea coletului. Coletul va fi trimis prin curier rapid, in cel mai scurt timp de la primirea comenzii dvs.